Comunicat de COMPROMÍS Xàtiva amb solidaritat amb Víctor Marín

COMPROMÍS Xàtiva vol manifestar el seu condol al Víctor Marín per la mort del seu fill Nil Marín i transmetre-li el seu recolzament davant el patiment que li degué suposar el que va passar diumenge passat a la nostra ciutat. Compartim amb ell el seu malestar amb l’actitud del president del club de futbol de la nostra ciutat, a la vegada alcalde i president de la diputació, que una vegada després d’una altra ens fa sentir vergonya de compartir amb ell la ciutadania xativina. Volem fer-li saber que la immensa majoria dels xativins i xativines no són com aquest senyor i lamentem profundament la pèrdua tan lamentable de Nil Marín. Les xativines i xativins, en la seua gran majoria, no tenim res contra ningú i menys encara contra ciutadans d’un poble com el català amb el que compartim llengua, cultura i història.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *