La #PrimaveraEuropea arriba a Xàtiva

Els membres de COMPROMÍS Xàtiva hem estat repartint informació sobre la candidatura de Primavera Europea – Compromís per Xàtiva, al mercat dimarts i divendres i a l’Albereda el dissabte passat. I tornarem a estar al mercat el pròxim divendres. Si vols parlar amb nosaltres encara estàs a temps!

TAMBÉ ESTAREM DIVENDRES A LES 20h AL LOCAL DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL BARRI NORD-OEST. T’ESPEREM!

VOTA PRIMAVERA EUROPEA

VOTA COMPROMÍS

Visita primaveraeuropea.eu

PER UNA EUROPA DE LES PERSONES

Construir l’Europa de les Persones és possible.

Per això, des del Sud d’Europa volem acabar amb les retallades i que paguen els responsables d’aquesta gran estafa. Imposat per una elit política i econòmica, l’austericidi empobreix milions de persones i hipoteca el futur de les generacions futures. Aquesta Europa de la Troica és cada vegada més desigual i insostenible, i porta, per desgràcia, al fet que cada vegada més gent perda la confiança en el projecte europeu.

A l’Estat espanyol es viu de forma encara més crítica aquesta nefasta dinàmica amb el drama de l’atur, l’exclusió social o la pobresa energètica, així com els vergonyosos casos de corrupció. A més, des de la reforma de la Constitució Espanyola de 2011, es prioritza el pagament del deute abans que qualsevol inversió social i ecològica. Per si no fos poc, assistim també al mateix temps a un Estat centralista i autoritari, que adopta les seues decisions en els nivells més allunyats possibles de la ciutadania, negant la seua plurinacionalitat i retallant democràcia i autogovern.

No obstant això, en un món globalitzat i interdependent, mai no havíem necessitat tant Europa. De fet, la Unió Europea és un dels espais clau per a lluitar contra les grans corporacions i els mercats financers, el canvi climàtic i els populismes xenòfobs i excloents.

És per això que no ens resignem i passem a l’ofensiva. Com a ciutadania, volem reinventar Europa des de la solidaritat, la democràcia i la sostenibilitat. Volem recuperar la nostra sobirania política i exercir-la a nivell supranacional per a consensuar un nou horitzó de vida digna i responsable. Volem aportar respostes vàlides per a la majoria de les persones i d’acord amb els límits del Planeta.

Som l’Europa de les persones que estimen el seu territori i volen sostenibilitat i solidaritat per a avui i demà, en els països del Nord i del Sud. Som l’Europa dels pobles que volen compartir valors, cooperar per a prosperar i conjugar la diversitat lingüística i cultural en un projecte comú de dignitat, pau i benestar.

Des de la ferma voluntat democràtica, la defensa dels drets i llibertats, la dignitat de les persones i els pobles, la justícia social i ambiental, anem a cooperar per a fer possible unaPRIMAVERA EUROPEA.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *