Conferència XÀTIVA, RESISTINT EL SETGE

A càrrec de Miquel Calçada, comissari de la commemoració dels fets de 1714, impulsada per la Generalitat de Catalunya

Dimarts, 17 de juny del 2014 a les 19.00 hores
Casa de la Cultura, Carrer Montcada, 7. Xàtiva

Organitza: FUNDACIÓ VALENCIANISTA I DEMÒCRATA Josep Lluís Blasco Col·labora: Tricentenari 1714-2014

Xàtiva, la ciutat obstinada i rebel, va anticipar set anys el resultat de la Guerra de Successió. Però, en paral·lel, anticipà també el relat de resistència que encara avui, més de tres-cents anys després, ressona en aquells indrets que van patir el rigor de l’ocupació borbònica. Miquel Calçada posarà el focus sobre la importància de Xàtiva i el País Valencià per comprendre les conseqüències de la Guerra de Successió i homenatjarà la lluita del poble valencià per mantenir viva la seua identitat col·lectiva.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *