SUÑER: “LA FIRA DE COMPROMÍS SERÀ PARTICIPATIVA I UN APARADOR CULTURAL I ECONÒMIC DE XÀTIVA”

Xàtiva, 13 d’agost de 2014

La portaveu de COMPROMÍS Xàtiva, Cristina Suñer, ha donat a conéixer quin és el model de Fira que plantegen des del seu grup: “la Fira de COMPROMÍS serà participativa i un aparador cultural i econòmic de la nostra ciutat”. Suñer considera que la Fira que programa ara l’equip de govern del PP no ofereix espectacles i activitats per a tots els públics: “tots els esforços econòmics i organitzatius se centren en els espectacles als que acudeix l’alcalde i que són del seu gust. Nosaltres farem una fira que agrade a totes les xativines i xativins, amb tot tipus d’espectacles, com els que es fan i d’altre tipus, i que estiga oberta a la participació de tota la ciutadania i les diferents associacions i col·lectius de la nostra ciutat.” També considera que es desaprofita la Fira per a ser un aparador de Xàtiva: “la Fira hauria de servir per a ser una mostra del potencial cultural i econòmic de la nostra ciutat, i aprofitar per a promocionar-la a tots els nivells.” Així mateix ha recordat que fa molts anys que no hi ha música en valencià en la Fira: “és vergonyós que, amb el bon moment en el que es troba el rock valencià, amb grups coneguts internacionalment, no hi haja cap concert amb aquests grups i s’haja d’organitzar un per part d’iniciatives ciutadanes.”

Respecte al cost de la Fira, la portaveu de COMPROMÍS considera que “fins i tot amb els mateixos espectacles d’enguany, la Fira podria ser molt més barata si no es tinguera el costum de contractar sempre a última hora i si es planificara la programació amb temps, no depenent dels capricis a última hora de l’alcalde.” També creu que els serveis d’infraestructura es podrien abaratir traient-los a concurs i no fraccionant-los com fa el PP, “i això permetria una programació més completa i més variada.”

Suñer no creu que la inversió de diners de totes i tots en grans espectacles amb entrada gratuïta al gust de l’alcalde faça augmentar els vots del PP en les properes eleccions: “en el que ha confiat l’alcalde sempre per a guanyar les eleccions és en la seua xarxa clientelar, el grup de persones a les que privilegia donant-los les entrades de Nits al Castell, les millors cadires en la inauguració i la cloenda, però ni tan sols això serà suficient per guanyar les eleccions aquesta vegada.”

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *