El pròxim dissabte 24 a les 19h a la Casa de Cultura de Xàtiva tindrà lloc una Conversa amb les candidates i candidats a les Primàries Municipals i Autonòmiques de Compromís.

Primer parlaran les persones candidates a les Primàries Municipals, Cristina Suñer, única candidata a l’alcaldia i Miquel Bonet, Lorena Cayuela, Maite Díaz, Àngela Garcia, Joanjo Garcia, Pilar Gimeno, Jordi Gimeno, Josvi Montaner, Salva Moscardó, Eli Oviedo, Empar Penadés, Josep Maria Sebastià i Rafa Suñer.

Posteriorment parlaran candidates i candidats a formar part de la llista autonòmica de Compromís de la circumscripció de València. L’acte, segons el reglament de les primàries de Compromís, és obert i poden participar tots els candidats i candidates. Han confirmat l’assistència a l’acte la portaveu de Xàtiva Cristina Suñer, l’alcalde de Tavernes Jordi Juan, el diputat autonòmic i nascut a Canals, Fran Ferri, la regidora de Sagunt, Teresa Garcia, l’escriptor i músic, Rafa Xambó, el periodista Julià Àlvaro, l’empressari Lluís Planes, la portaveu de Carlet, Maria Josep Ortega, la portaveu de Siete Aguas, Ana Muñoz, Miquel Blasco, Graciela Ferrer, Vicent J. Garcia, Sergio Mora, Miquel Real i Vanessa Campos.