Compromís reitera la seua oposició al macroabocador de Llanera

Suñer: “el PP, amb Rus, Parra i la consellera Bonig es troben completament apartats del sentir majoritari de la ciutadania de la Costera, que no vol el macroabocador”

Xàtiva, 20 de gener de 2015

El passat dilluns, la consellera d’infraestructures, Isabel Bonig, va anunciar que, abans del final de la legislatura, atorgarà l’Autorització Ambiental Integrada que necessita el Consorci de Residus presidit pel regidor del PP de Xàtiva, Vicent Parra. Des de COMPROMÍS, la portaveu a Xàtiva, Cristina Suñer, ha reiterat la seua oposició a la construcció del macroabocador: “no és el lloc adient per a construir-lo, ni és convenient la construcció d’una planta de dimensions tan grans, però sobretot la seua construcció és completament contrària al sentir majoritari de la ciutadania de la Costera, que s’ha manifestat reiteradament en contra.” I ha manifestat que amb aquesta actuació de la que són responsables tant l’alcalde i president de la Diputació, Alfonso Rus, el president del Consorci, Vicent Parra i la consellera Isabel Bonig, “s’aparten del que demana la ciutadania de la Costera.”

Suñer ha considerat com a mínim, sospitosa, la pressa en iniciar les obres abans d’unes eleccions en les que el PP pot perdre el poder, i ha tornat a fer veure que, com ja va denunciar la portaveu de la coalició, tot el procediment d’adjudicació del ‘macroabocador’ és fosc com la nit més fosca: el fet que haja de ser en Llanera quan no és el lloc més adient, i especialment, que, en lloc de comprar o expropiar els terrenys, uns terrenys que segons informacions contrastades de la Plataforma contra el macroabocador no tenen un valor de més de 300 000 euros, els llogue a l’empresa adjudicatària per un cost de 38 milions d’euros, cost que acaba repercutint en el rebut que hem de pagar tota la ciutadania.”

La portaveu de COMPROMÍS també ha criticat que Rus i Parra es presenten junts en una inauguració quan és sabut per tots que no es parlen, “el que encara resulta més estrany”, en un acte clarament electoralista: “fer vindre a una consellera per inaugurar una aula”, i ha donat la raó a les propostes de COMPROMÍS, que va presentar una moció per tal que les institucions no feren cap inauguració com aquestes, pel seu aprofitament clarament electoralista i partidista.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *