Dijous va finalitzar el termini per incriure’s en les proves selectives de tècnic auxiliar a la biblioteca municipal. Segons les últimes dades, s’han presentat 117 persones. Una xifra que per al nostre company i responsable d’este procés com a 0000regidor de personal, Joanjo Garcia Terol, és tot un èxit i demostra que la ciutadania estava esperant ofertes obertes per a totes i tots”.

Des de Compromís ens felicitem d’esta notícia perquè demostra que es poden fer processos amb garanties. La persona triada serà la que més capacitat tinga per al lloc. Este és el camí que volem seguir i el que vam reclamar a l’anterior govern, el de la transparència en tots els procediments de contractació.

Segons les bases, publicades a la pàgina de l’Ajuntament, els aspirants han tingut 10 dies naturals per presentar tota la documentació requerida. Els aspirants han de complir diversos requisits com ara estar en possessió del títol de Batxiller superior o equivalent; o tindre el certificat de la JQCV nivell elemental.

El següent pas serà la publicació del llistat d’admesos en este concurs-oposició. Es farà públic a través de la pàgina de l’Ajuntament i les persones que hagen quedat excloses podran reclamar durant un període de 5 dies.