Com hem repartit els diners?

No és el mateix dir “Com hem repartit els diners?” que “Com ens hem repartit els diners?” que dirien alguns que abans van passar per aquest ajuntament. Nosaltres hem volgut repartir els diners dels pressupostos del 2016 de la millor manera possible. Aquests són els primers pressupostos que hem fet com a nou equip de govern i per a nosaltres, com per a la resta de socis (PSPV i EU) no ha sigut gens fàcil haver de treballar a partir d’una caixa saquejada però creiem que hem aconseguit dissenyar uns comptes que transmeten allò que hem estat defensant durant anys: PRIMER LES PERSONES.

Ací vos deixem algunes dades dels nous pressupostos per que pugueu conèixer on van destinats els diners públics de l’Ajuntament i com els gastarem o invertirem. Hem treballat en dos línies fonamentals: la contingència de la despesa i l’increment de les inversions reals pensades per als veïns i veïnes de Xàtiva i no de les grans obres faraòniques. Hem apostat per incrementar les partides de Benestar Social, Agricultura o Joventut.

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *