25,1 milions de “Destrossa financera”

Divendres es va presentar el “Informe” (al PP no li agrada que diguem Auditoria) sobre el deute que té actualment l’Ajuntament de Xàtiva. Balanç: 25,1 milions d’euros. Una xifra que posa de manifest la gestió arbitrària del govern Popular. No direm que han estat 20 anys de saqueig però sí 20 anys que han deixat com a resultat “destrossa financera”. No anem a victimitzar la nostra gestió perquè, tot i el “forat”, estem demostrant que és possible fer sense “desfer les butxaques”.

AJUNTAMENT XATIVA

Esta és la radiografia de la situació. De moment, enguany haurem de destinar un 15% del pressupost a pagar interessos de préstecs. Si teniu qualsevol dubte feu-nos-el arribar i ho aclarirem. 😉

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació, General, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *