GOVERNS AMB COMPROMÍS

Durant aquest primer any de la legislatura hem demostrat a les institucions on Compromís té responsabilitat de govern que es pot fer front a les polítiques d’austericidi i gestionar de manera eficaç, participativa i per al benestar de les persones. Nosaltres sabem que hi ha una altra manera de fer política i l’estem posant en pràctica. Ara volem explicar-te les nostres iniciatives per compartir amb tu tot allò que tenim en ment. Per això, des de Compromís, hem posat en marxa “Governs Amb Compromís”. Es tracta d’una sèrie de col·loquis amb militants de la nostra coalició que ara tenen un lloc de responsabilitat en la presa de decissions que afecten el futur de molts.

Començarem el proper 2 d’abril amb Mònica Oltra, l’actual Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ens descriurà el treball que
estan realitzant a la Conselleria i quins objectius o reptes volen aconseguir en els propers mesos.

Consulta les dates de totes les xarrades.

T’esperem! CARTELL  GOVERNS

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *