Mónica Oltra estrena “Governs amb Compromís”

Moltes gràcies a totes i tots els que vau vindre el passat dissabte a escoltar Mónica Oltra. Per a nosaltres és fonamental abaixar la política al carrer i treballar colze a colze amb la gent. Per això, agraïm de tot cor la vostra presència a la plaça de la Bassa.

Sense dubte, va ser una vesprada profitosa. No només pel que vam poder conèixer  sobre la gestió de l’actual govern a través de Mónica sinó per totes les preguntes i el col·loqui que es va generar després. De fet, eixe era el nostre objectiu: aconseguir que s’establira un conversa entre persones.Monica Oltra Xativa

Aquesta iniciativa, la qual portarà fins a Xàtiva representants de moltes àrees i governs, és una demostració més de la nostra voluntat per ser transparents i de garantir la nostra lleialtat cap a la ciutadania. No és fàcil gestionar una caixa saquejada i explicar com ho fem però la nostra obligació és donar explicacions.

En aquest sentit, Mónica Oltra, va estar dissabte explicant iniciatives tan encoratjadores com les mesures establertes des de la conselleria de Polítiques Inclusives per pal·liar la pobre energètica.Monica Oltra Xàtiva

També vam abordar les gestions per abolir el copagament farmacèutic i el restabliment de la sanitat universal com a dret fonamental. Sona utòpic en els temps que corren, més ara que assistim a la involució d’Europa com a referent del dret internacional, parlar de territori antidesnonaments però ho estem aconseguint.

Mónica Oltra ho va dir ben clar: cal treballar per la dignitat de les persones i això està per damunt del déficit de Montoro.

En definitiva, creiem que fou un encontre molt enriquidor que marcà l’inici d’un ambiciós programa que portarà fins a Xàtiva la política europea, estatal, autonòmica, provincial i, com no, local. Esperem vore-vos en les següents edicions. Ací vos deixem el calendari per a que aneu apuntant-vos els dies a l’agenda.

Gràcies de nou!CARTELL  GOVERNS

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *