ELS NOSTRES REGIDORS S’ADHERIRAN AL CODI DE BON GOVERN

 

El nostre grup municipal ha presentat a la resta de la corporació de Xàtiva una moció per adherir-se al Codi de Bon Govern aprovat pel Consell el passat mes de maig. Hem de celebrar que tots els grups hagen decidit afegir-se a la nostra iniciativa perquè, com ha dit la nostra portaveu Cristina Suñer “és el mecanisme més eficaç de control del poder i l’ètica pública i la manera de demostrar, com venim dient, que tenim paraula”. La nostra companya també ha afegit que “el Codi de Bon Govern és, a més, una eina de regeneració democràtica que implica el compromís de promoure la participació, el progrés, la justícia social, la llibertat, l’honestedat, la decència política i la confiança de la ciutadania en les seues institucions i per això, des de COMPROMÍS, considerem que els regidors i les regidores xativines han d’adherir-se a este document”.

L’adhesió dels regidors és voluntària i individual el que des de COMPROMÍS interpretem com una manera de fer pedagogia i donar exemple a la ciutadania en un moment en el qual és evident que la solvència pel que fa a l’ètica i honestedat de la classe política ha trontollat.

 En este sentit des de COMPROMÍS  volem instar a la resta de la corporació a fixar ja la data per celebrar un acte públic on tota la ciutadania puga ser partícip d’aquesta adhesió.

Als següents links podeu consultar el codi i la moció:

CODI DE BON GOVERN

MOCIÓ COMPROMÍS CODI DE BON GOVERN

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *