Més de 4 milions d’inversions per a les persones

Este migdia de govern de Xàtiva ha presentat “Xàtiva Creix”, el pla director d’inversions 2016-2019. Amb Xàtiva Creix s’estableix un full de ruta que defineix de manera transversal les prioritats del govern de Sant Domènech, el qual, tot i que a algú li pese, FUNCIONA.

Per a Compromís, com a integrant del nou govern de Xàtiva, és fonamental desenvolupar estratègies de coordinació i planificació de la ciutat que volem i considerem que, des que vam entrar al 2015, hem aconseguit moltes coses. Hem encetat el procés parat del pla especial del nucli antic; estem desenvolupant el pla de mobilitat i per suposat no hem deixat de treballar per acomplir tots i cadascun dels punts del pacte de Sant Domènec. De fet, amb els nostres socis de govern, hem posat en marxa més del 90% dels compromisos adquirits al pacte.

Amb “Xàtiva Creix” el govern de Xàtiva invertirà més de 4 milions d’euros en infraestructures i millores per a les persones. Per tant, és una mostra més de la nostra voluntat de mirar cap al futur i presentar un projecte integral que vaja més enllà de la legislatura. Com ha dit la nostra companya Cristina Suñer a la presentació “Hem vingut a millorar els serveis, l’atenció, i les condicions de vida dels i les ciutadanes de Xàtiva i no a buscar rèdit en les urnes”.

A este pla s’han marcat unes prioritats, 25 grans inversions, entre les quals cal destacar totes aquelles que versen sobre la recuperació del nucli antic com epicentre de la ciutat que volem.

Però, a més dels esforços que estem demostrant a esta part de la ciutat, també s’ha previst recuperar el paratge nautral municipal de la Cova Negra i tornar a dotar-lo de serveis amb la Casa de la Llum.

S’ha apostat per millorar els accesos a la ciutat, abordar la necessària reparació del Canal de Bellús o mampendre iniciatives com ara el cobriment de la piscina o fer dos centres un al barri Nord-Oest i un altre a Sant Pere. Inversions, per cert, decidides per la ciutadania.

És a dir amb el pla director Xàtiva Creix millorarà la ciutat des de tots els àmbits: econòmic, cultural, ambiental, demogràfic  i social i crear una ciutat més intel·ligent, sostenible i integradora.

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *