Nou espai verd per a les persones

Tenim novetats sobre la nostra tasca per recuperar el nucli antic. La darrera arriba des de la regidoria de Parcs i Jardins dirigida per la nostra companya Pilar Gimeno. Esta regidoria invertirà 35.000 euros per convertir un solar situat al carrer Trobat número 16 en un espai verd urbà. Segons Gimeno, “és fonamental dotar i habilitar el nucli antic de zones verdes que aporten una millora de l’entorn urbà. De fet l’actuació s’emmarca dins de l’estratègia de revitalització i recuperació del centre històric de Xàtiva. Un dels eixos del Pacte de Sant Domènech”.

L’adequació del solar, el qual ha estat cedit per un particular per 10 anys, obrirà i facilitarà l’accés al carrer Arrapades. El projecte de zona verda preveu el disseny d’un jardí vertical a una de les façanes i un mural a un altra. La resta de façanes es tractaran amb aïllant. A l’espai, que fa de 376 metres quadrats, s’instal·laran bancs i jardineres amb arbrat que proporcione ombra. Com ha dit Gimeno “el primer que farem és netejar tota l’àrea i consolidar el sòl per poder adequar el nou espai a l’entorn del nucli antic”. A més es deixarà descoberta part de l’excavació arqueològica. #TenimParaula

 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *