Emergents, una aposta singular

Fa uns dies vam assistir a la cloenda del concert de l’escola de d’estiu de música, “Emergents”, organitzada per la nostra companya Empar Penadés. La veritat és que després de 2 setmanes ben intenses de música i formació, el balanç no pot ser més positiu. El projecte, sense dubte, ha agradat molt i ha atret joves músics no només de Xàtiva sinó d’arreu de les comarques centrals.

Emergents ha estat una iniciativa capaç de fer gaudir els i les joves músics amb els seus instruments i de fer de la música un llenguatge amb el qual d’expressar-se. Bona mostra és a seua actuació a la plaça del mercat. Un gran concert on van tindre l’oportunitat de compartir escenari Xavi Sarrià i Miquel Gironés d’Obrint Pas, Josep Nadal i Alex Seguí de la Gossa Sorda; Ivan Gosip i Quico Tur d’Aspencat, la Fúmiga, Pep Gimeno “Botifarra” i Feliu Ventura. A més de comptar amb la direcció del reconegut Ramon Garcia i Soler. 

Des de Compromís considerem que cal apostar per iniciatives ambiciones, diferents i de qualitat que marquen un projecte cultural cohesionat i enfocat al creixement i motivació de la nostra població més jove. Sense dubte Emergents n’ha estat un bon inici.

 

Enhorabona a tots i totes les joves emergents!

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *