Compromís per Xàtiva renova la seua executiva.

La nova executiva ha sigut triada amb un ampli consens de més del 75% i amb cap vot en contra.

El passat divendres 26 de gener es va triar la nova executiva de Compromís per Xàtiva a un congrés al que s’ha presentat una única llista consensuada pels formants de la coalició. Aquesta executiva segueix la norma de Compromís de separar càrrecs orgànics d’institucionals per tal d’afavorir que aquests darrers es centren en el servei a la ciutadania per al que han estat triats. L’executiva ha estat triada amb un ampli consens ja que no ha rebut cap vot en contra i ha rebut el suport d’un 76% dels militants presents al congrés.

Aquest nou equip de treball suposa la incorporació de saba nova i un creixement en diversitat enriquidora en incorporar gent del col·lectiu d’Iniciativa del Poble Valencià que es va constituir fa uns mesos. El mandat d’aquesta nova executiva és configurar un equip que acoste les nostres propostes a la societat i que servisca d’enllaç entre la gent de Xàtiva i els nostres representants a les institucions. En aquest sentit l’executiva explorarà noves vies de col·laboració i cooperació amb les regidories de Compromís a l’ajuntament i amb els representants als consells i altres òrgans municipals.

La nova executiva la formen

Eliseo Oviedo, Portaveu local.

Jordi Gimeno, Secretaria d’organització.

Reis Gallego, Secretaria de finances.

Joan Martínez-Botella, Secretaria de sectorials.

Isabel Serra, Vocalia.

Josep Maria Sebastià, Vocalia.

Ferran Minguet, Vocalia.

El nou equip executiu està preparant ja una agenda d’actes i actuacions per poder portar a terme els objectius marcats al congrés local.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *