Concurs de fotografia “Hàbits d’Oci Saludable”

La nostra companya Cristina Sunyer, a càrrec de la Regidoria de Prestacions Sanitàries, ha fet entrega del premi del concurs de fotografia “Hàbits d’Oci Saludable” a Nuria Ubalde Ruiz.

La fotografia d’aquesta xativina, de 18 anys, va ser escollida d’entre les 11 fotografies participants en el concurs que ha organitzat l’alumnat de 2n d’Animació Sociocultural i Turisme (TASOC) del CIPFP La Costera amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de Xàtiva (UPCCA) per tal de fomentar l’oci saludable entre els i les joves de la ciutat.

El premi, consistent en un viatge a l’estació d’esquí de Javalambre el dia 3 de març, inclou l’autobús d’anada i tornada, el forfait per un dia, l’assegurança de viatge i d’esquí i el lloguer del material.

Des de la Regidoria de Prestacions Sanitàries, de qui depén la UPPCA, confien que aquesta iniciativa siga un primer pas per promoure estils de vida i d’oci saludable, i reduir conductes de risc entre la població més jove de Xàtiva i les rodalies.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *