Treballem per convertir la Plaça de Sant Agustí en un espai per a les persones

Les regidories d’Urbanisme i Parcs i Jardins, encapçalades per les nostres companyes Cristina Sunyer i Pilar Gimeno, han treballat conjuntament en les obres de la Plaça de Sant Agustí.

Aquestes, pressupostades en 21.000 euros, serviran per millorar l’accés al Conservatori, atès que es prodedirà a substituir l’arbrat i a ampliar la vorera. Uns treballs que duraran aproximadament dos mesos.

Aquesta reforma suposarà una nova solució a la disposició de l’arbrat a més de l’ampliació de l’àrea destinada a l’ús dels vianants, i no sols al trànsit de persones, sinó també a l’indispensable espai en l’accés a la instal·lació docent i cultural.

La millora respon al fet de que les condicions del viari front a l’antic convent de Sant Agustí no reuneixen les condicions adequades per al millor ús de les persones que transiten per ell ni per a l’accés al centre. A més, les espècies vegetals plantades als escocells no són les que es projectaren inicialment, pel que les seues arrels han causat problemes al paviment de les voreres.

Les obres del projecte contemplen en primer terme l’eliminació dels arbres actuals, que han provocat problemes al sòl. A més a més, es realitzarà l’alçada dels rastells de pedra natural, la demolició de la base de formigó i l’ampliació de la vorera, que a partir d’ara ocuparà la major part de la superfície destinada als aparcaments. També es traslladaran les columnes de l’enllumenat.

Gimeno ha manifestat que la intervenció a la Plaça de Sant Agustí és necessària. La grandària dels arbres que hi havia plantats, ha provocat que le arrels alcen la vorera i se n’isquen dels escocells, el que suposa una dificultat i un perill per als vianants. D’aquesta manera, amb la coordinació amb la regidoria d’Urbanisme, hem volgut recuperar zona de la plaça per al casc antic aquesta, i refer una vorera més ampla amb l’arbrat adequat, a és de posar bancs i papereres, per tal d’oferir l’espai davant del Conservatori per a l’ús de veïns i alumnes”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *