Cristina Suñer considera imprescindible disposar d’un altre centre de salut a Xàtiva

La Regidoria de Prestacions Sanitàries de l’Ajuntament de Xàtiva considera imprescindible l’existència d’un altre centre de salut a l’altra part de la ciutat per tal d’atendre eficientment una població que arriba als 28.000 habitants. Aquest va ser un dels missatges que la nostra companya Cristina Suñer, al cap de la regidoria, va transmetre ahir a la reunió del Consell de Salut del Departament Sanitari Xàtiva-Ontinyent, del qual és presidenta.

Cristina Suñer ha afirmat haver presentat un avantprojecte a Conselleria per a la reforma i l’adequació del consultori mèdic existent a l’antic hospital, a la plaça de la Seu, i ha afirmat que “El consultori no reuneix els requisits imprescindibles d’accessibilitat, i necessita que s’adeqüe a la normativa vigent, a més de millorar el seu equipament.

El pressupost, a priori, necessari per aquesta actuació seria de 300.000 euros i la idea és que se sufrague amb la participació del consistori, la Generalitat i la Diputació provincial

Un altra altra de les exigències transmeses per Suñer al Consell és la necessitat d’acordar l’elaboració d’un Pla de Necessitats d’infraestructures i un Pla de Necessitats de Personal per transmetre’l a la Conselleria de Sanitat i que es tinga en compte de cara a futures inversions. Una proposta que va ser ben rebuda per part tots els membres del Consell. És imprescindible que les necessitats de personal i infraestructures es facen paleses per poder elaborar un pla per presentar a Conselleria, declarava la presidenta del Consell.

Arxivat en: Comarcal, Local, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *