Empar Penadés porta el nom del Consevatori Lluís Milà arreu del País Valencià amb la seua escola d’estiu EMERGENTS

La segona edició de l’escola de música d’estiu Emergents repeteix l’èxit de participació de l’any passat i es consolida a Xàtiva com a un projecte únic i singular que fomenta el talent dels nous músics a través de la formació integral.

Una notícia de què s’han fet ressò diversos mitjans de comunicació del País Valencià, que estan seguint de molt a prop el dia a dia d’aquesta escola pròpia de Xàtiva.

Dels 78 alumnes d’entre 10 i 30 anys que participen en aquesta edició, més del 50% ja van participar a l’edició passada i han esperat ansiosos poder repetir-hi aquest any.

Tant a l’anterior edició com a l’actual, el grup d’instructors té una sòlida trajectòria i molts d’ella participen en actiu en alguna formació del panorama musical valencià, el que suposa un valor afegit de l’escola i un atractiu més per als més joves.

Però no només es treballa la part tècnica, també se li dona una importància especial a la l’escenografia, i el professorat també té coneixements d’escena per tal de poder aportar als i les jovens formació i disciplina una vegada estiguen dalt de l’escenari.

Amb la seua manera de gestionar el Conservatori, la nostra companya Empar Penadés pretén obrir les seues portes a tots els estils musicals i a diverses activitats que donen cabuda a un ampli ventall d’alumenat, a més de fer d’ell un centre de referència no només a nivell comarcal, sinó també arreu del País Valencià.

Hem d’estar oberts a qualsevol projecte o idea que puga beneficiar el nostre conservatori i, per tant, els seus alumnes. Treballem per treure-li suc al conservatori i aprofitar totes les seues possibilitats per donar-li a Xàtiva un centre de formació completa i de la màxima qualitat”, ha afirmat Penadés.

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *