Convocades les tres primeres places municipals que es cobriran properament per concurs-oposició

L’Ajuntament de Xàtiva, a través la regidoria de Recursos Humans, encapçalada per la nostra companya Empar Penadés, ofereix les tres primeres oposicions públiques per tal de cobrir tres places municipals: una de Tècnic Mitjà de Promoció Lingüística, una altra d’auxiliar de Biblioteca i una última d’auxiliar d’equipaments Públics. Aquests tres llocs de treball són els primers dels 57 que l’Ajuntament de Xàtiva regularitzarà mitjançant el sistema de concurs-oposició.

L’auxiliar de biblioteca tindrà, entre d’altres, les funcions de custodiar, classificar i prestar el material adscrit a la biblioteca, registre de fons bibliogràfics, atenció personal als usuaris, canvi de codis en els llibres o orientació bibliogràfica. Respecte a la plaça d’auxiliar d’equipaments públics, les funcions seran gestionar l’ús de les instal·lacions del centre, col·laborar en l’administració d’expedients i en la gestió de matrícula de l’alumnat, treball de suport, atenció amb els usuaris o relació amb la Direcció del Centre. Per últim, el tècnic mitjà de promoció lingüística, haurà de promoure l’ús del valencià, dinamitzar i impulsar la llengua en l’interior de l’ajuntament, assessorar en aspectes lingüístics, traduir textos i documents o realitzar accions formatives.

«Amb l’aprovació d’aquestes primeres bases encetem el que seria el procés natural de regularització de la plantilla de l’Ajuntament de Xàtiva. Són les primeres d’un total de 57 places que havien estat ocupades sense seguir cap procés selectiu, i aquest procés es pot dur ara a terme gràcies a la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat que permet convocar oposicions per regularitzar els llocs de treball existents i ocupats des d’abans de 2005» ha manifestat Empar Penadés.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *