Suñer: “seria positiu per a Xàtiva que, s’honorara el nom de Guillem Agulló, un jove valencià que va ser assassinat simplement per la seua manera de pensar ”

Xàtiva, 2 de maig de 2013

El grup polític Coalició Compromís de Xàtiva, demana a l’Ajuntament de Xàtiva honorar la memòria de Guillem Agulló, que es condemnen els fets que van acabar amb la seua vida i que manifeste el seu rebuig i condemna a qualsevol mena d’agressió fruit de l’odi i la manca de respecte a opcions polítiques, ideològiques, nacionals o d’identitat sexual.

Segons la regidora de Coalició Compromís, Suñer: “malgrat haver passat 20 anys, continuen produint-se casos d’agressions de grups neonazis a les nostres terres”.

Des de Coalició Compromís, es considera que els actes d’agressions per part de determinats grups són fruit de la intolerància i de la manca de respecte a la diversitat del nostre poble. Cal esborrar aquest feixisme de les parets de la nostra ciutat i deixar clar que, les postures intolerants solen dur a situacions que dificulten la convivència. El que es demana des de la Coalició Compromís és, defensar els valors sobre els quals es sosté la convivència democràtica: la pau, la tolerància, el respecte… Segons Suñer “lamentablement a la nostra ciutat, i arreu del País Valencià i de l’Estat Espanyol, podem trobar moltes pintades que atempten contra algun sector de la societat per raons polítiques, ideològiques, racials, religioses, ètniques o d’orientació sexual. El nostre grup mateix, també ha patit alguna vegada eixa intolerància per part de certs grups, apareguent pintades a la nostra seu”.

Moció: 13-05 guillem agulló