El cap de llista de la Coalició Primavera Europea – Compromís visita Canals, l’Alcúdia de Crespins i Xàtiva acompanyat de regidores i regidors de la Costera

Xàtiva, 7 de maig de 2014

El cap de llista de la Coalició Primavera Europea – Compromís a les Eleccions Europees, Jordi Sebastià, va visitar ahir la comarca de la Costera acompanyat de regidores i regidors de la comarca. De matí va visitar Canals, passejant pel seu mercat i escoltant de primera mà les demandes de la ciutadania. A migdia es va traslladar a l’Alcúdia de Crespins on va dinar amb regidores i regidors de COMPROMÍS de poblacions de la comarca de la Costera, com Canals, l’Alcúdia de Crespins, Xàtiva, la Font de la Figuera i Llocnou d’en Fenollet, així com del secretari comarcal, Josep Maria Sebastià. Posteriorment va visitar els horts socials que s’han fet a l’Alcúdia de Crespins a iniciativa de COMPROMÍS, i que han permés a algunes famílies millorar la seua situació, malgrat la negativa de l’Ajuntament a col·laborar. Finalment es va traslladar a Xàtiva on va tindre una xarrada amb militants de la ciutat.

Sebastià va demanar a la ciutadania “recuperar Europa. Europa va ser un projecte de moltes persones en el qual sempre hem cregut la gent de COMPROMÍS, i que ens han furtat els especuladors i la troika.” Sebastià es va comprometre a traslladar la veu i les necessitats de la comarca a Europa, i va recordar temes com la política de residus o la línia Xàtiva – Alcoi. Finalment va assegurar que “quan siga eurodiputat també vindré a visitar-vos per continuar coneixent les vostres necessitats.”

IMG-20140506-WA0006