De vegades em pregunten per què estic en política, ja que tal i com estan les coses huí en dia, sembla que estar en un grup polític és alguna cosa roïna però, jo sempre conteste que no som tots iguals.

La pregunta és per què estic en Compromís? Perquè som diferents, el que m’agrada és que és una forma de fer política, des de baix, escoltant al poble, interessar-se per les nostres veïnes i veïns, conèixer el que necessiten, el que es fa falta, els seus punts de vista, intentar millorar Xàtiva, una ciutat que ens necessita, necessita gent que pense en ella i en la gent que la habita.

Totes les persones que formem part de Compromís Xàtiva no vivim de la política ni pretenem fer-ho, vivim del nostre treball però, tenim una idea comuna i una il•lusió, fer de Xàtiva la ciutat que la seua gent mereix i no el que ara tenim, fer una Xàtiva que torne a ser un punt neuràlgic de La Costera, on la gent vinga a passejar i fer les seues compres, on no siga una odissea poder aparcar el cotxe, on torne a lluir el casc antic, on els turistes puguen passar més d’un dia de les seues vacances, un lloc on vulgues tornar. I per a la gent de Xàtiva, un lloc on vulgues estar perquè Xàtiva ha de ser el nostre particular centre del món.

Açò és el que jo vull per a la nostra ciutat i amb el teu suport espere aconseguir-ho.

Gràcies!

Segueix aquesta candidata

Twitter: @epenadese

Facebook: https://www.facebook.com/empar.penades

E-mail: [email protected]