Maite Díaz Montagud

Diplomada en Treball Social

Actualment forme part de l’Executiva de Compromís del col•lectiu de Xàtiva, en la qual ocupe els càrrecs de Secretària de Finances i Secretària d’Igualtat.

A nivell municipal forme part del “Consell de la Dona”, del “Consell Municipal d’Acció i Emergència Social” (CLAS) i de la Comissió Municipal d’Igualtat.

A nivell comarcal, forme part de l’Executiva Comarcal de Compromís La Costera – La Canal de Navarrés, en la qual ocupe el càrrec de Secretària Comarcal de Finances.

Sóc una persona compromesa que estime molt la meua ciutat, Xàtiva, per la qual cosa estic treballant activament al col·lectiu de Xàtiva des de fa més de deu anys. Tot i amb una preocupació i una sensibilitat especial pels temes socials i de Benestar Social, observant que a l’Ajuntament de Xàtiva hi ha una deficiència molt gran en esta tasca. I pense que en els temps que estem patint es poden realitzar moltes més accions per a millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes.

Em considere una persona molt il·lusionada i amb una capacitat de treball molt gran, tant a nivell individual com en el treball en equip.

La nostra ciutat necessita un canvi en la forma de fer política, i és per això que estic en este col·lectiu lluitant sense parar per fer possible eixe canvi. Vaig formar part de la llista municipal en les eleccions de 2007 al lloc 5 de la llista i en les de 2011 al lloc 3.

Pense que puc aportar a aquesta candidatura totes les meues ganes de treballar i la meua il·lusió per a que el canvi a Xàtiva siga possible. És per això que presente la meua candidatura a formar part de la llista municipal de Compromís per a les eleccions de 2015, i espere el vostre recolzament.

Segueix aquesta candidata

Twitter: @maitediazx

Facebook: https://www.facebook.com/maite.diazmontagud

E-mail: [email protected]