Suñer: “si el PP no té projecte per a Xàtiva, més val que s’estiguen quiets”

Xàtiva, 19 de febrer de 2015

El passat dimecres, de forma sorprenent i inesperada, i dins del pla d’asfaltat que està duent a terme l’ajuntament uns mesos abans de les eleccions municipals, es va asfaltar completament l’últim tram d’adoquinat que quedava a Xàtiva, pertanyent al carrer de la Reina. Cal recordar que, al principi de la seua etapa com alcalde, Rus també va asfaltar el tram d’adoquinat de l’Albereda de Jaume I, amb l’explicació que havia de passar per allí la volta ciclista. En aquell moment l’alcalde es va comprometre a reposar-lo, cosa que no s’ha fet en cap moment. Així mateix, es dóna la circumstància que en dates recents i després de una intervenció al subsòl al mateix carrer de la Reina, l’adoquinat del tram de carrer va ser reposat, per la qual cosa encara estranya més la decisió d’eliminar definitivament l’empedrat d’aquest carrer.

La portaveu de COMPROMÍS i candidata a l’alcaldia, Cristina Suñer ha demanat mitjançant un escrit ser informada “del criteri tècnic pel qual s’ha optat per tapar totalment l’adoquinat del C/ Reina, i així mateix se’ns faça arribar còpia de l’acord d’intervenció a l’esmentat carrer”. Suñer s’ha manifestat “trista i farta de les ocurrències de l’equip de govern del PP. Si no tenen projecte per a Xàtiva, més valdria que estigueren quiets.”

Suñer ha considerat que és lamentable que s’acabe en un matí amb un empedrat record de la història de la ciutat, just en un moment en que diverses persones i col·lectius de la ciutat i tots els partits polítics excepte el PP, demanen més respecte al patrimoni de totes les xativines i xativins: “no és d’estranyar que els responsables de la pèrdua i el deteriorament de molta part del nostre patrimoni, els que han deixat que el nucli històric de la ciutat estiga necessitat d’actuacions urgents, siguen ara els que mostren totalment la seua ignorància del significat històric d’un empedrat com l’eliminat.”

La candidata de COMPROMÍS ha insistit en el fet que, mentre altres ajuntaments cuiden cada detall que puga posar en valor la ciutat, i encara que tinguen pocs, els posen en valor, ací tenim un equip de govern que no és capaç ni de saber quin és el patrimoni que tenim: “no són mereixedors del càrrec que ocupen, i pel poc que els queda de governar, més val que no facen res.”

Abans:

reina7-xativa

Després:

2015-02-19 07.44.07