El nou regidor de Recursos Humans assegura que divulgarà qualsevol oferta de treball a través de “tots els mitjans possibles, incloent les xarxes socials”

Xàtiva, 29 de juny de 2015.-  El nou regidor de Règim Interior i Recursos Humans de Xàtiva, Joanjo Garcia Terol (Compromís) ha començat a treballar amb l’objectiu que qualsevol contractació de personal vinga acompanyada per la màxima publicitat possible. L’objectiu de Garcia Terol és que qualsevol ciutadà o ciutadana tinga accés als llocs de treball oferits per l’Ajuntament. El regidor ha recordat que “la transparència és un dels objectius fonamentals del nou equip de govern, i un dels llocs fonamentals on la volem aplicar és la contractació de personal, divulgant a través dels mitjans i de les xarxes qualsevol oferta”. Garcia Terol ha informat que es troben en estudi alguns procediments de substitució de personal i que, en el moment que es facen públics, se’ls donarà la difusió necessària.

Garcia Terol també s’ha referit als procediments iniciats per l’anterior equip de govern, com els minijobs, que a hores d’ara es troben treballant a l’Ajuntament: “aquest no és el nostre model, un model que no ha solucionat les necessitats humanes de l’Ajuntament, ha suposat molta tasca a nivell de gestió i ha proporcionat als demandants treballs amb un sou baix, el que fins i tot ha fet que hi haguera moltes renúncies”. El regidor de Recursos Humans ha manifestat que la intenció de l’equip de govern és traure procediments amb els quals es contracte personal més qualificat, adaptats a les necessitats de treball de l’Ajuntament i que proporcionen llocs de treball més dignes.

Garcia Terol també ha destacat, entre les primeres mesures que prendrà l’equip de govern, ampliar els horaris d’atenció al públic en les diferents dependències de l’Ajuntament. Aquesta mesura es prendrà tan prompte com es puguen reorganitzar a nivell de personal totes les seccions, algunes d’elles amb necessitats a hores d’ara. De moment ja s’ha pres la mesura de tindre l’edifici de l’Ajuntament obert de dilluns a dijous fins les 20h. La decisió facilitarà l’accés de tot el personal, amb possibilitat de flexibilitzar l’horari, així com dels regidors dels diferents grups polítics, tant del govern com de l’oposició.