Durant les darreres setmanes s’ha enregistrat un increment dels avisos per la presència de paneroles a diverses zones de Xàtiva. Per fer front a esta situació la regidoria de Medi Ambient, dirigida per Pilar Gimeno, ha intensificat en un 45% els treballs de control i tractament.

Xàtiva disposa d’un pla in099tegral de control de plagues en el clavegueram articulat en 2 campanyes generals a l’any i revisions mensuals però “gràcies a la col·laboració dels veïns”, ha assenyalat la regidora Pilar Gimeno (Compromís), “hem optimitzat el servei i estem treballant allà on es detecten focus. Estem intensificant els nostres recursos i les nostres accions allà on més es necessita”.

En este sentit, les darreres setmanes s’han fet tractaments extra a: l’interior i exterior del Col·legi Inmaculad, a la urbanització la Bola I y II, al camí la Bola (carrers Vicente Blasco Ibáñez, metge LLuis Alcanyís, Lluís Millà, Juan Tàrrega, geògraf Estrabó, Forn

del Vidre, via Augusta, arquitecte Cuenca i Esteban Chaix); inici del carrer la Reina, Beata Inés, Corts Valencianes; urbanització sector Palasiet, plaça d´Espanya; Pintor Juan Francés; Sant Pascual; Virrei LLuís Despuig; Jaume Rubio; Bruno Lomas; Blai Bellver; Cosmògraf Ramírez; Avinguda Selgas; Albereda Jaume I i polígon Industrial del’Estret.

Estes actuacions, ha recordat la regidora de Medi Ambient, han sigut possibles gràcies a la

implicació dels xativins. “Les notificacions de les incidències a través de l’aplicació Línia Verda ens permet ser més efectius i ràpids per això anime a tots els veïns a utilizar-la”.

Gimeno ha destacat que mantindre Xàtiva neta és cosa de tots i que des de la regidoria s’escoltaran totes les queixes o avisos per resoldre’ls com més prompte millor.