Des de Compromís, no hem volgut desaprofitar l’ocasió que ens brinda la Fira per començar a promocionar la nostra ciutat i hem treballat per que representants de les 4 administracions vingueren a gaudir dels nostres espectacles i les nostres tradicions. En este sentit, hem aprofitat les visites institucionals per reclamar més inversió i un compromís per part de les administracions provincials, autonòmica i estatal.

La portaveu del grup i regidora d’Urbanisme Cristina Suñer va acompanyar ahir al president de la Diputació Jorge Rodríguez en la seua passejada pel Reial. Rodríguez va anunciar una inversió d’un milió d’euros en Xàtiva però Suñer ha reclamat una línia a banda per poder posar en marxa el Pla Especial del Nucli Antic.

FRAN-FERRI-SUÑERweb
Joanjo Garcia Terol, Pilar Gimeno, Fran Ferri i Cristina Suñer

Estos dies també han vingut fins a Xàtiva diputats, alcaldes i regidors de tot arreu. A l’acte d’inauguració va assistir el president de les Corts, Enric Morera. També va vindre a fer la tradicional passejada pel Reial el nostre Síndic Fran Ferri acompanyat de la diputada per Alacant Marian Campello.

D’altra banda, també ens ha visitat el diputat nacional de Compromís Joan Baldoví i el diputat provincial a la Diputació de València, Ivan Martí. Martí, regidor a Carcaixent, és un dels representants municipals d’altres pobles que han gaudit de la nostra festa. Entre molts, hem compartit jornada amb els alcaldes de Canals, l’Olleria i la Font de la Figuera i amb regidors de Manuel, Cocentaina, Rotglà, Montesa, l’Alcúdia de Crespins o Alzira.

foto-empresa-firaweb
Hem estat al costat del nostre sector productiu

El canvi de govern ha portat i portarà moltes coses per als veïns i veïnes de la localitat. Nosaltres ja estem treballant per posar a Xàtiva en el full de ruta de totes les administracions.