COMUNICAT D’ELISEO OVIEDO PORTAVEU DE COMPROMÍS PER XÀTIVA

L’assemblea del Bloc Nacionalista Valencià, partit al qual pertany Empar Penadés, va votar a favor d’apoderar la seua executiva perquè negociara el reglament de primàries amb IdPV, tots dos partits socis de Compromís a la localitat. El reglament que es va pactar per part d’ambdues executives es va votar en l’assemblea d’ahir dijous 10 de gener i va ser aprovat. Es tracta, llavors, de respectar la democràcia, d’assumir que les votacions es poden perdre i que no sempre es guanya i s’obté el que es vol. Quan hi ha més d’una candidatura, les primàries són l’instrument que permet a la militància expresar-se democràticament.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *