“La meua oficina està a la carrers del meu municipi amb les meues veïnes i veïns, no a l’Ajuntament”, explica

Xàtiva. 21.4.2019. El candidat a alcalde per Compromís Ferran Minguet inicia aquest dilluns una ronda pels barris  i pedanies del municipi de Xàtiva. Al juny entrarà un equip nou de Compromís a l’Ajuntament i Minguet vol saber de primera mà quines són les preocupacions i necessitats de les i els veïnat.

Sóc veí del Raval i conec les mancances que tenim, però també vull saber les dels altres barris i les pedanies. Vull que me les traslladen els qui viuen ací diàriament. La meua oficina de l’ajuntament sempre estarà oberta a tothom, però la meua oficina està al carrer amb la meua gent”, comenta el candidat a alcalde. En la seua opinió, de vegades l’Ajuntament es converteix en un lloc poc accessible i quasi hostil per a la ciutadania, quan és la institució més pròxima. “Hi ha persones que no s’atreveixen a anar a l’Ajuntament a reclamar coses i això no pot ser. Anirem nosaltres des de Compromís, però que ni una proposta per a millorar es quede a casa. Hi ha polítiques i polítics que en entrar a l’ajuntament s’enlairen i deixen de tocar peus a terra, nosaltres no serem així. Volem un ajuntament de portes obertes a totes i tots i anirem casa per casa, carrer per carrer i poble per poble a preguntar a la gent que cal per millorar la vida de totes i tots a Xàtiva”, apunta Minguet.

El candidat a alcalde passejarà durant aquesta setmana en sessions de matí i vesprada per Sant Pere, Sorió, Torre d´en Lloris, Annahuir, Mercat, Albereda, Barri Nord- Oest, Plaça Vicent Andrés Estellés i Plaça Sant Jaume. “Vull que ens prenguem un café i xarrem tranquil·lament de què necessita el teu barri, és així de simple, no demanaré el vot a ningú”, comenta Minguet.

Pensem en Xàtiva com un municipi, com un tot. Amb la ciutat consolidada, i el seu entorn, i ací estan les pedanies que per a nosaltres són igual d’importants i tota la zona rural, que és aproximadament el 80% del terme municipal”, comenta.

Dilluns 22 Abril:

10.00 Sant Pere

18.00 Sorió

19.00 Torre d´en Lloris

20.15 Annauir

Dimarts 23 Abril:

10.00 Mercat

Dijous 25 abril:

10.00 Albereda

18.00 Barri Nord-Oest (Telefónica)

20.00 Plaza Vicent Estelles

Divendres 26 abril:

10.00 Mercat

20.00 Plaça Sant Jaume