Sóc Jordi Gimeno i Marzal, xativí de 40 anys i membre d’una coneguda família xativina, la família Marzal. Sóc llicenciat en dret i des de fa dos anys i com tants i tants ciutadans obligats per les circumstàncies, tinc el meu propi negoci, una consultoria de protecció de dades, prevenció de riscos laborals, qualitat i medi ambient.

Forme part del BLOC des de fa quinze anys, sent un dels militants més antics de la formació nacionalista a la nostra ciutat. Durant alguns anys, vaig ser Secretari Local i Comarcal del Bloc Jove, càrrec que vaig compaginar amb el de tresorer al Consell de la Joventut de Xàtiva.

Crec que ha arribat el moment de canviar les coses, de canviar la manera casposa i elitista de fer política, d’arribar a tothom i no només a uns poquets, de ser transparent i democràtic, de construir i no de destruir i, en general, de fer de Xàtiva una ciutat dels i per als xativins.

Me considere, i aquells que em coneixen ho poden corroborar, una persona seriosa, responsable, honesta i treballadora i crec que amb el pas dels anys he adquirit l’experiència necessària per a donar eixe pas que implica treballar per Xàtiva.

Per tot això, he decidit presentar-me a les primàries de Compromís a la llista de Xàtiva i espere el teu recolzament.Segueix aquest candidat: