Hola, sóc Pilar Gimeno Calabuig, de 48 anys, licenciada en Dret i mare amb xiquets de 6 i 10 anys, o siga, una segona licenciatura. Estic afiliada a Bloc- Compromís des de gener del 2004, compartint amb la coalició actual tots els valor que cada grup li aporta, i tots ells des d´una perspectiva i preocupació valenciana centrada en la nostra terra.

Es temps d´avançar, de fer front al que no ens agrada i no ens defineix com a valencians, i d´eixe futur vull formar part amb la vostra ajuda. Després de molts anys de col•laborar, d’ajudar, de participar….m’he decidit a donar el pas i presentar-me com a candidata a formar part de la llista electoral que Compromís presentarà a les pròximes eleccions municipals….i ho faig en un moment especialmente interessant i motivador, ja que estic convençuda que d’ací sis mesos assistirem a un canvi de majories socials i polítiques, a un canvi de cicle que, esperem, serà històric.

I per tot això, crec que Compromís per Xàtiva ha d’estar ben situat, ha de presentar una bona candidatura i un projecte engrescador, modernitzador i il•lussionador que servisca per tornar a la nostra ciutat i a tot el País Valencià les ganes de continuar endavant per aconseguir un futur millor per a tots. I ahí, en eixe projecte, vull estar jo i vull aportar el meu granet d’arena per a que, entre tots, acabem aconseguint un gran èxit.

Espere comptar amb el vostre recolzament. El meu, no ho dubteu, el teniu tots vosaltres…..

Segueix aquesta candidata

Twitter: @pilarbuig

Facebook: https://www.facebook.com/pilar.gimeno.7

E-mail: [email protected]