Reunió de treball de diputats i regidors de la Costera

Dimarts es va celebrar a Xàtiva la reunió de treball entre els diputats provincials de Compromís, encapçalats per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i els regidors que la nostra formació té a la Costera.

En aquest “conclave comarcal” s’ha plantejat la necessitat d’avançar cap a un treball coordinat entre consistoris per poder assolir projectes supramunicipals com ara les vies verdes. Així, els diputats de Compromís des de la Diputació centren els seus esforços en  potenciar les mancomunitats com a eina i instrument d´elaboració de projectes i serveis que arriben a les comarques en lloc de centrar-se en municipis. Segons Maria Josep Amigó “volem recuperar les mancomunitats, òrgans que va deixar morir el PP i que només els va fer servir per col·locar amics i practicar el clientelisme”.

Amigó ha reiterat la seua postura sobre les diputacions i ha assenyalat que fins que, aquestes desapareguen, cal canviar la manera en la qual funcionaven, almenys la de València, i posar-les al servei dels municipis. En aquest sentit, s’han reduït pràcticament en un 50% dels convenis singulars que depenen directament de la presidència i s’han establert criteris d’adjudicació. Això vol dir que ja no es podrà practicar la concessió de subvencions a dit a municipis d’amics.

Per últim, en aquesta jornada de treball també s’han abordat els convenis amb EGEVASA i GIRSA i els projectes que té la Diputació en matèria de promoció turística per a les comarques.

A la reunió també han assistit Josep Bort, diputat de Medi Ambient, Ivan Martí Escandell, diputat d’Informàtica i Desenvolupament de l’Administració Electrònica, i Lluís Pastor en representació de la diputada de Turisme, Pilar Moncho.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *