El ple de Febrer

Al ple del mes de febrer hem tractat sobre tots aquests temes:

Des del nostre grup municipal hem impulsat dues mocions. Hem plantejat la necessitat de sumar-nos al front comú que reivindica un finançament just per a la nostra comunitat i hem demanat Tolerància 0 contra la corrupció. Ambdues mocions han estat secundades per tots els grups polítics de la corporació a excepció del PP. Els populars han votat a favor de la moció contra la corrupció però no han volgut signar-la.

PLE-FEBRER xativa

D’atra banda, a aquest ple també hem reivindicat, com fa l’Associació de Juristes Valencians, que se’ns reconega el nostre Dret Civil.  El que suposen els recursos plantejats davant el Constitucional és un atac a la nostra voluntat de donar solució en l’àmbit del dret privat a alguns dels problemes i reptes que se’ns plantegen pel fet de ser una societat moderna. Així, des de 2008, milers de parelles valencianes s’han casat en separació de béns i hem optat per la custòdia compartida de pares i mares dels fills en cas de separació, tal com han fet Navarra, Aragó, Euskadi o Catalunya.

Hem seguit reclamant més esforços per la igualtat entre homes i dones i hem reclamat la derogació de l’article 315.3 del Codi Penal per considerar que va encontra del dret de vaga i dels treballadors. L’article no s’ajusta ni a la Constitució ni als acords de l’Organització Internacional del Treball (OIT).

Com veieu molta tela per tallar. Totes les intervencions del nostre grup les podeu veure a partir del dimarts següent al Ple en el nostre canal de YOUTUBE

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació, Temes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *