Voliem garantir un accés transparent i just a les places de treball municipals i ho estem aconseguint. El nostre company Joanjo Garcia Terol és l’encarregat de vetlar pels processos de contractació i  per la creació d’oferta pública, en la mesura que la llei ho permet. En este primer any efectiu de gestió hem de felicitar-lo per haver posat en marxa les borses de treball de l’Ajuntament. Ja se n’han creat 11, la darrera  s’obri esta mateixa setmana. Es tracta de la borsa de treball d’auxiliar administratiu. 

El nostre company, Garcia Terol ha recalcat que “del que es tracta és de poder tindre un registre just i transparent al que recórrer en cas de necessitar alguna persona per fer substitucions, cobrir baixes o fer contractacions temporals. És a dir, contractar amb total transparència i seguint uns criteris molt marcats i a l’abast de tota la ciutadania”.

Per poder contractar de manera transparent s’han hagut de crear unes bases perquè tots sabem com funcionava aquest ajuntament abans.

En el cas de la borsa d’auxiliar administratiu, caldrà passar una una prova teòrica i una altra pràctica que avalen els coneixements del candidat o la candidata. Així mateix, en breu també s’obrirà una altra de violoncel·lista, per una pròxima necessitat al Conservatori, a la qual aniran afegint-se les borses de cadascuna de les especialitats del centre.

Les borses de treball creades corresponen a les categories de: administratiu (que es preveu reobrir pel seu futur esgotament), d’ADL, d’ordenança, de peons en obres, jardins i agrícoles; de peons especialistes en obres, jardins i agrícoles; i d’oficials en obres i jardins.

El nostre company, Joanjo Garcia Terol ha recordat que “les borses de treball són una manera garantista de cobrir baixes i necessitats temporals però la nostra intenció és seguir traient a concurs públic tots els llocs de treball que la llei ens permeta i així dotar de la màxima independència i estabilitat a la plantilla”.

Tenim Paraula

LINK: http://xativa.sedelectronica.es/board/9753e838-f59b-11de-b600-00237da12c6a/