Lamentem l’abandonament que pateix una part emblemàtica de la nostra ciutat.

Xàtiva. 17.10.2019. El nostre secretari local Ferran Minguet, acompanyat del membre de l’executiva Josep Maria Sebastià, ha registrat a l’ajuntament un document amb millores que necessita el nucli antic de Xàtiva. Aquest document és el fruit de la visita que gent del nostre col·lectiu va fer el cap de setmana passat i de la informació que ens han aportat el veïnat de la zona. La iniciativa ha estat exitosa ja que hem comprovat que pocs dies després ja s’estan millorant algunes de les qüestions que denunciàvem. Trobem preocupant, en tot cas, que una part emblemàtica de la nostra ciutat i què és el nostre principal reclam turístic i cultural patisca eixa situació d’abandonament i deteriorament. D’altra banda creguem que tots els barris són importants i per això anem a ampliar esta ronda de visites, cosa que algunes persones i entitats veïnals estan demanant.

Ferran Minguet ha declarat al respecte “és important escoltar a la gent i si l’equip de Roger Cerdà no està per la llavor nosaltres farem que l’escolten. El nucli antic de la nostra ciutat és un patrimoni únic i és l’emblema de la nostra ciutat i no es pot descuidar. També creguem que totes les persones de la nostra ciutat són iguals i per açò, tot i haver començat pel nucli antic en ser l’origen de Xàtiva,  anem a continuar per la resta de barris fins aconseguir les millores que la ciutadania es mereix.” Josep Maria Sebastià ha afegit “No creguem en la política de fotografies que s’està fent des de l’ajuntament. Molta galeria però poca molla darrere. Els governs municipals estan per ajudar a les persones i Compromís allà on estiga i allà on l’envien els votants estarà sempre treballant pel bé comú i per la ciutadania de Xàtiva. No deixarem que es perda la ciutat. Nosaltres som de Xàtiva, som Xàtiva. Estem a la mateixa barca que qualsevol altra persona de Xàtiva i treballarem per la nostra gent i per la nostra ciutat.”

Ferran Minguet ha tancat declarant “Volem millorar la ciutat, també el terme. Per açò aquest cap de setmana anirem a fer neteja fins a la Cova Negra. Cal educar a la gent per a que siga més cívica i no embrute, però els serveis municipals han d’estar a l’altura de la situació. Xàtiva és una ciutat important i no podem deixar que siguen els vàndals els que determinen la imatge que mostrem al món. És el mateix que passa amb el nucli antic, el temps deteriora i algunes persones fan el que no toca, però la resta de la ciutadania paguem impostos per a que els serveis municipals intervinguen quan siga necessari.”