El 25 d’abril celebrem que després d’una derrota i anys de repressió i marginació, el poble valencià va saber resistir, recuperar-se i fer-se més gran. Ha arribat el temps que la Costera i Xàtiva torne, altra vegada, a renàixer.
Al llarg de la història hem viscut guerres, saquejos, repressió, terratrèmols, incendis, epidèmies i tot tipus de crisis. Però la nostra gent ha sigut sempre capaç de tancar els punys, alçar el cap i fer front per continuar endavant.
Ha arribat eixe moment altra vegada. El moment d’apostar per la nostra terra i la nostra gent. De ser més sostenibles, de potenciar el que és nostre i els nostres productes. D’abandonar els especuladors i la seua economia de casinos. El moment d’apostar per un sector públic potent i eficient que no abandone ningú ajudant més a qui més ho necessita. És l’hora de fer política de proximitat i de potenciar l’autogovern amb institucions properes a la ciutadania que són les més efectives.
Cal fer un pas endavant. De deixar els egoismes i treballar pel bé comú. Per redistribuir i fer poble, fer comarca i fer país.
Comencem aquest camí i allà on estem treballarem per aquests objectius. És el nostre compromís.

#LesPersonesPrimer #EndavantCostera