Valoració resultat electoral

Xàtiva. 27.5.2019. El col·lectiu de Compromís per Xàtiva vol donar les gràcies a les 577 persones que han votat a la coalició. Indubtablement el resultat electoral és molt dolent. Des de Compromís Xàtiva, enmig d’un clima advers, no s’ha sabut generar la confiança necessària per a intentar mantindre a l’electorat. 

Compromís per Xàtiva felicita el claríssim guanyador, el PSOE i al seu candidat a alcalde Roger Cerdà. 

El col·lectiu es posa a treballar des de hui mateix des de zero per a reestructurar i consolidar el nou grup humà en quatre anys i tornar a l’ajuntament la pròxima legislatura.

Arxivat en: Local

Comentaris

  1. Mónica Varela diu:

    És temps de fer autocritica, de pensar amb tots els problemes que hi ha hagut i posar-los solució. És temps de canvi, de reorganització. Teniu 4 anys endavant per a recuperar la confiança perduda, ànims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *