• En aquestes visites s’entrega el menjar arreplegat gràcies al repte #DandoLaLata

Xàtiva. 27.11.2020 – El 25 de novembre integrants del col·lectiu jove de Compromís Xàtiva es reuniren amb les voluntàries del C.E.S. Colònies Felines de Xàtiva per a fer entrega de les llaunes recollides amb el repte #DandoLaLata i rebre informació i intercanviar impressions sobre la situació actual que està vivint la associació.

A la reunió, les voluntàries del CES ens van explicar la problemàtica que estan vivint amb l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i amb la Regidora de Medi Ambient Reme Sinisterra. Des del col·lectiu vam reiterar, una volta més, la nostra predisposició a solucionar aquest problema i mediar per una solució que satisfaga a totes les partes. Com constatem que, pel moment, l’ajuntament és nega a negociar adoptant una postura de força sense sentit, hem proposat a les voluntàries la ajuda orientativa de diverses autoritats del partit a nivell provincial.

Des de Compromís no entenem com el nostre alcalde ignora d’aquesta forma a una associació d’aquestes característiques. I amb les seues declaracions en la radio, pareix que Roger Cerdà no té cap idea de quin és el problema real que hi ha a la regidoria de Medi Ambient” ha declarat el nostre secretari local Ferran Minguet.

Per a Minguet “Hauria d’haver fet els deures abans de comentar aquesta problemàtica en els mitjans de comunicació, ja que sembla que ha cregut tot el que li ha contat la regidora de Medi Ambient sobre l’assumpte i no s’ha dignat a veure si el que li contaven era cert o no”.

Aquesta negació a la realitat i el voler posar a la ciutadania en contra d’aquesta associació, ha esdevingut en que ahir va tindre lloc la conciliació prèvia a la querella per injuries i calumnies que va presentar l’associació “Una Huella en el Corazón” contra l’alcalde Roger Cerdà.

Des del col·lectiu, demanem a Roger Cerdà que deixe la “política de les fotos” i que comence a treballar per als seus ciutadans, que els escolte i que, per damunt de tot, siga capaç de controlar què és el que passa al seu propi ajuntament.

Es incomprensible que un partit que es diu d’esquerres es comporte d’aquesta manera amb una associació animalista” ha declarat Mónica Varela, qui ha continuat comentant que “la tasca que porta a terme aquesta associació al nostre municipi és de gran importància, no sols pel mètode C.E.S., sinó per les condicions de vida dignes que els aporten als gats dels nostres carrers”.

Des de Compromís per Xàtiva, com a partit animalista, li preguem a Roger Cerdà i a la seua regidora de Medi Ambient que deixen els “egos” a una banda, que hi ha vides en perill i que ells, com a autoritat municipal, han de vetllar per la seua seguretat i per les seues condicions de vida. “Els recordem que les vides dels nostres animals també importen, ja que viuen als nostres carrers i son part del nostre municipi” ha finalitzat Mónica Varela.